Print this page

Naslovnica

09/15/10

AKTUALNO SA 18. JESENSKOG MEĐUNARODNOG BJELOVARSKOG SAJMA U GUDOVCU


 

 

Potpisan Ugovor između Hrvatske poljoprivredne agencije i Belja na 18. jesenskom bjelovarskom sajmu

U izložbenom prostoru Agrokora i Belja u sklopu 18. jesenskog bjelovarskog sajma u Gudovcu potpisan je Ugovor između Hrvatske poljoprivredne agencije i Belja o financiranju ispitivanja kvalitete stočne hrane.
Hrvatska poljoprivredna agencija je ovlaštena vladina institucija koja prikuplja podatke o proizvedenim količinama i kvaliteti stočne hrane, koja se izravno kontrolira u neovisnom laboratoriju Hrvatske poljoprivredne agencije. Tvornica stočne hrane Belje je najveći hrvatski proizvođač stočne hrane vrhunske kvalitete koju proizvodi za vlastite potrebe i vanjsko tržište.

Financiranjem ispitivanja kvalitete hrane Belje će omogućiti svojim kupcima da dobiju uvid u kvalitetu vlastitih krmiva, ali i da unaprijede ishranu stoke kroz omjere i recepture za korištenje beljske stočne hrane.

Potpisivanjem ugovora označava daljnje jačanje suradnje HPA i Belja koja već surađuju na brojnim projektima u segmentu stočarstva, a posebno se može istaknuti projekt Mlijeko hrvatskih farmi u koji je Belje intenzivno uključeno kao najveći hrvatski proizvođač kravljeg mlijeka.Next page: O nama