Print this page

Naslovnica

10/09/08

Udruga malih sirara proizvođača sira i mliječnih prerađevina Bjelovarsko-bilogorske županije «BIL-SIR»


Udruga "Bil-sir" na čelu s predsjednikom Zdravkom Kos već niz godina sa proizvodima malih i srednjih proizvođača omogućuje kupcima da dođu do pravog i kvalitetnog mliječnog proizvoda. Od samog početka glavni cilj Udruge je raditi kvalitetno, poštovati tradiciju proizvodnje našeg kraja,koristiti mlijeko isključivo od malih proizvođača, pod kontroliranim uvjetima, što daje garanciju kupcu da se radi o proizvodu visoke kvalitete.

Udruga „Bil-sir" od ove godine pokrenula je i radionice, kroz koje će se naši proizvođači još više moći prezentirati. Prva radionica održana je  u okolici Garešnice na OPG-ima Adele Jareš i Nade Kovačević .Proizvođači su bili izuzetno zainteresirani, jer većina bez obzira na višegodišnje sirarstvo i  iskustvo, nisu imali takovu cjelovitu stručnu pomoć. Polaznici su aktivni članovi Udruge.
Kroz edukacije u sirarstvu koje su najvažniji dio cjelokupnog projekta očuvanja naše tradicije i prilagodbe vrlo strogim uvjetima Europe. Jer bez kvalitetnog i higijenski ispravnog proizvoda nema tradicijskih proizvoda na tržištu.   
Ako tražite visokovrijedan proizvod obratite se malim proizvođačima iz Udruge « BIL-SIR»  Bjelovarsko-bilogorska županija 

            « BIL-SIR»
 Predsjednik udruge Zdravko Kos
 Tel:   043/ 266-089
 Fax: 098/ 266-019
 Mob: 091/ 753-80-12
 Orovac 91
 43271 Severin

 Next page: O nama